15 de gener 2010

REFLEXIÓ FINAL SOBRE ELS TEMES I LA SEVA APLICACIÓ EN EL MARC EDUCATIU.

L’elaboració daquest projecte ens ha donat l’oportunitat de conéixer la inmensitat de possibilitats i recursos que ens ofereixen les TIC. Ara bé, després d’haver aprofundit en els diferents temes que s’han tractat, ja sigui l’esquerda digital com a tema principal o els seus colaterals: les xarxes socials; la teledocumentació; les eines per a la creació i presentació de la informació educativa i l’utilització educativa de les eines de la xarxa, podem dir amb total seguretat que les TIC són un estri profitós, vanguardista i capaç de respondre a les diverses necessitats que hi pot haver dins una aula.

Per concloure el nostre treball, volem afirmar que totes i cadasquna de les troballes que hem fet mentres construiem el bloc, ens han servit per aprendre una mica més el domini de les nombroses i creixents eines digitals que existeixen. També hem après a tractar la informació, a produïr coneixement, i a presentar el nostre coneixement en diferents suports digitals.

Tot són lloances per un projecte que potser a nivell acadèmic te una duració d’un semestre, però a nivell professional dura tota una vida.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Un toc d'humor.

Un toc d'humor.